برای معرفی انیمه امروز...

انیمه ای معرفی نمیکنم

امروز میخواهم برایتان کمی راجع به خود انیمه صحبت کنم. اینکه اصلا انیمه چیست و چه ژانر ها و یا ویژگی هایی دارد.

بـه طور کلی بـه هر انیمیشنی کـه بـه صورت کامپیوتری و دستی در ژاپن، طراحی و ساخته بشود انیمه می‌گویند. درواقع در ژاپن به هر انیمیشنی چه ژاپنی باشد چه نباشد انیمه میگویند؛ ولی در کشور های دیگر فقط به انیمیشن هایی که در ژاپن ساخته شدند و برای این کشور هستند انیمه می‌گویند. اکثر انیمه‌ها از روی مانگا ساخته می‌شوند، به انیمه‌ی مستقل از مانگا یا منابع اقتباس دیگر مثل لایت ناول و بازی، انیمه‌ی اورجینال می‌گویند. (که قطعا یک پست مجزا خواهد داشت)

البته بعضی چیزها مثل دونگهوا (انیمه های ساخت چین) نیز وجود دارند که به واسطه محبوبیت انیمه در

جهان ساخته شده‌اند که بحث الان ما نیستن پس بگذریم.

 

برای حسن ختام این پست میخواهم برایتان درمورد ژانرهای انیمه بگویم. انیمه ها بجز ژانرهای اصلی ای که همه با آنها آشنایی دارید (اکشن، ماجراجویی، عاشقانه، کمدی و ...) ژانرهای فرعی دیگری نیز دارد برای مثال:

-ایسکای (isekai): در این انیمه معمولا شخصیت اصلی به دلایلی (معمولا مرگ) وارد یک دنیای دیگر میشود که معمولا ویژگی های جالبی پیدا میکند و جزو ژانر های فرعی مورد علاقه من است (در این ژانر انیمه هایی مثل ظهور قهرمان سپر و زمانی که به عنوان اسلایم تناسخ پیدا کردم رو خیلی پیشنهاد میکنم)

-شونن: شونن در ژاپنی به معنی پسر جوان است. مخاطب هدف مانگاها و انیمه‌های شونن هم ابتدا پسرها و مردان جوان هستند که در رده سنی 10 تا ۱۸ سال قرار می‌گیرند. اما سبک شونن محبوب‌ترین ژانر انیمه و مانگا در بین تمام مخاطبین به حساب می‌آید چراکه داشتن مخاطب جوان‌تر با اوقات فراغت بیشتر، رونق بیشتری به این سبک بخشیده است و باعث شده سبک شونن گستردگی و انعطاف بالایی در تلفیق با سایر سوژه‌ها و سبک‌های داستانی انیمه و مانگا پیدا کند. wink

-شوجو: شوجو در ژاپنی به معنی دختر جوان است. مخاطب هدف مانگاها و انیمه‌های شوجو هم ابتدا دخترهای جوان هستند که در رده سنی ۱۰ تا ۱۸ سال قرار می‌گیرند.(می توان گفت شونن ورژن مونث)

-سینن:حقیقتا سینن همان شونن است فقط مخاطبش بیشتر 18 تا 40 سال هستند چرا که از نظر پیچیدگی و مفهوم خیلی از شونن بهتر و سر تر است.

-جوسه:حالا جوسه دقیقا همان سینن ورژن مونث است.